Friday, April 1, 2011

medical radiation pre-graduation night

yeayyyyyyy
dah nak habes blaja!!!
huuu habes ka??
harap la fyp berjalan dgan lancar
maw pass...pass dgn cemerlang kalau bulih


this time, dinner da tak buat kat renaissance huuu
tapi kat crown garden hotel
bagi saya ok tempat nye
cuma pentas nye kecik skit
hahaha sebab kami ber sketsa kan
so memerlukan la pentas yg besar..hikhik


gambar ngan shing..(shing sgt comel n sweet ;D)


makanannnn besssttt kenyang
hehehe...di sebabkan sgt lapar
saya letak lauk dulu sebelom org tu letak nasi
sebenarnye nak gatah ayam n daging tu dulu
tapi leka plak tengok slide show


kami.... 3dara agogo (kata hanim..ade lagi sorang sebenarnye, shing)

Gambar sketsa tak de la plak.especially gambar kiteorg agogo..haishhhh
hehe tapi sgt puas hati..sebab penonton gembira n terhibur dgn cerita kami ;D

last but not least...gambar dgn tenaga pengajar dan dekan tercinta juga selaku pensyarah yg paling best n sempoi ;D

*rasa macam skema plak ayat saya hhehehe
thanks to hanim, saya mintak izin amek gambo ye

3 comments:

  1. kak sol, kat jalan kebun ape ntah.hehehe dekat ngan public bank

    tara, nak tgok gambar2 korang plak

    ReplyDelete