Monday, May 17, 2010

;(

sape suh marah2 aku
amek aku malas nak gi
punya la aku beria msej sana sini
ajak sume org
aku pon nak jumpa gak kawn2 aku
padahal organizer nye tak taw nak ajak yg lain
nak ramai g, tapi tak de effort
bab nak suh fetch korang tu
aku bulih la consider lagi
walupon aku berat hati nak jadi driver kan
keta kancil je kot
sorry la keta2 sebelom ni bukan keta aku
ahhh
malas la nak cite
sorry la if korang da beli makanan2 tu sume
memng la da plan awal
tapi disebab kan tengkingan tu
sorry jawapan aku NO!!!

2 comments:

  1. uish.

    garang gila mai. haha.

    sabar2..

    ReplyDelete
  2. garang ke nisah?? hahaha...pms..haha

    ReplyDelete