Sunday, April 25, 2010

yanti suruh update !

salam
yanti suh update
tapi tak taw nak update ape
hahaha
tetiba saya nampak SAB nye group da update gambar2 baru
tetiba ternampak sesuatu yang bolih buat saya gelak
gelak tengok muka zaman dulu2
hahaha
gelap gile!!
dah naik motor tiap2 hari ngan ayah, gelap la
dolu3 tak reti nak jaga muka
haaa..amek muka mcm tu kihkih
tapi bila tgok gambar ni
rase terharu n sedih jugak
mula2 masok skolah ni
tension mcm nak gila pon ade
org kaya2 org pandai2
tapi tu yang membuat kan aku jadi manusia kot
terasa ingin nak jadi lebih baik
bersyukur dengan apa yang ada
dan sedikit regret
sebb kalu aku study lebih lagi mesti dapat lagi bagos
huhuhuhu :c
seingat aku dlu
zaman skolah aku mesti ade 4jam study+homework sehari
2jam petang, 2jam malam...
haaaa yang 2jam malam tu la yang tak berapa nak betol agaknye
tido kul 10.30
kul 10 habes blaja,smayang n tido
sebab konsep aku zaman skola dlu
tido kena cukup, kalu tak ngantok dalam kelas!!
huhuhu
kalu la aku tak ikot teori tu
n study lebih lagi
mesti lebih bgos kan
takpela
mase dah berlalu
yang mesti skarang
usaha usaha usaha
tu yang penting!!!
jangan menyesal mcm dlu
"mai, jangan main2
jangan fb je
jangan lari fokus
jangan nak lagho je
nanti menyesal lagi!!! "
its ok kalu result kureng klu da usaha
ni kalu result kurengse bb tak usaha
nak salahkan siapa?!!
haaaaaa....
bak kate penceramah yang aku dengar
"result is not important, but the effort is very important!! ''
so bila aku dapat result terok bila da usaha
aku redha jela
tapi bila dapat result terok
kalu tak usaha
tak tahu nak kate ape la
berdoa je la pada ALLAH
agar dapat pertolongan
so, good luck for me
good luck too for those who read my blog
gambatte ne :)


5 comments:

  1. ahaha! innocent gila muka mai...

    c0mel2. haha..

    ReplyDelete
  2. comel la adik nie...haha
    tp tajuk 2 mmg i like~

    ReplyDelete
  3. hahahaha..muke mai time sekolah..

    ReplyDelete
  4. cek..
    sy nk tnye sket la..
    ape tjuk lgu dlm blog ni?
    :P

    ReplyDelete