Thursday, December 31, 2009

hello TwentyTen ;)

1 ja-NU-wa-Ri 2010
ok sadly, malm2 new yr ni
duduk je dlm bilik
rase bosan, no mood, pening,
bdn aku rase penatttt sgt :(
ni akibat tdo dekat 5jam la ptg td
topup tdo smlm
actually aku nak list semua azam2 aku ni..
jeng..jeng..jeng..
1. 1st thing yg paling aku takot tahun ni ialah GTX 319 - clinical n practice
huh, semoga aku dapat menjalaninye ngan tabah, banyak timba ilmu..setahun macam singkat aje..bnyk bnda yg kene blaja, kne survive sendri beb... go mai go mai!! jgn malu bertanya ye.. mulut kasi buka!!
2. aku mahu cuba2 makan sayor..tettttttt
sila jgn gelak coz aku memng tak mkn sayor n buah..
semua ok!! bsides aku sudah janji sama itu en pp, kalu dia capai ape yg dia nak capai..
so no choice, aku kne makan jugak..aku ingt nak mkn tros..tapi bulih plak dia kate semggu je...aiya..
3. pointer mahu kasi naik!!! alhamdulillah azam tahun lepas tercapai..pointer meningkat aje..
nak 4flat cam jong wei long...ape la agk nye resepi dia..dalam kelas dia asek tdo je.. kne tido jugak ke? hohoho...ape2 i'll do better than before...mahu dekan pulak...
4. saya mahu keluarga sya rapat semula, xmaw gadoh2...adehhh sume sudah besar kot...tapi disebabkan ego masing2 semua buat hal masing2...to my brother, alil or ariel la name glamour ko kan..aku harap ko dapat trima kenyataan yg dia tu bukn jodoh kau..baiki hubungan ngan sedara mara, mak n aku!! sejujurnya aku nk ko happy, tak maw ko dok dalam bilik macm batu..
n mak, jgn lah amek hati sgt ye perangai anak2, kalau mak dah marah, derhaka jadi anak tu... tapi adik taw dalam hati mak, mak tak marah kan?! ;) kepada ayah, sila menjadi lebih tegas kepada kami2 ni... muka ayah je nmpak garang..tapi...garang x bertempat...semoga mak n ayah ku diringan kan beban mereka, sabar jage anak2 sdara ku yg comel2...;))
5. and lastly, aku mahu happy dengan seseorang..hopefully ;) tak mahu sedih2 pikir kan kisah lama.mungkin sudah mase untuk tuttttt..dalam mahu bergumbira, aku nk bersederhana..tak mahu mcm dlu.. pelajaran aku lagi penting..doakan yang terbaik aje la ;p

3 comments:

  1. huhu...suka dgn azam awk =D

    sy sentiasa doakan terbaik tuk awk ok!!!!

    go go maimanahhh

    ReplyDelete
  2. ..selamat tahun baru..may this year bring lots of happiness for u..biar melimpah ruah hingga ke ladang gandum~..

    ReplyDelete
  3. pewitttt mai!

    smoga tcapai!

    nisah pn nk makan sayur gak!!

    at least sminggu skali..hehe..mggu lepas dh makan skali..mggu ni bl0m lg..T__T

    ReplyDelete